Tillsammans med alla norrköpingsbor, besökare, och er som partners vill vi skapa en härlig idrottshelg i början fylld av spänning, glädje och gemenskap!

Vi vill också lyfta fram Norrköping som en idrottsstad och att det ska märkas runt om i staden före och under helgen att det är friidrotts-SM, och därmed idrott när den är som bäst, på gång.

Friidrott är ”enkelt att förstå”, många uppskattar att titta på den live. Det är också en av de mest populära idrotterna att följa i media och i TV-sändningar, och SVT är på plats och sänder också från SM i Norrköping alla tre dagarna. Vi vill även FYLLA ARENAN med publik, vilket kan innebära uppemot 6000 personer som rör sig där varje dag. Det gör att det finns både goda exponeringsmöjligheter och chansen att visa upp sig på plats och hjälpa oss att fylla arenan med en god inramning. En friidrottstävling pågår några timmar och publiken rör sig på arenan, där vi skapar en publik- och eventyta på väg in från entrén, och där man också mellan grenarna kan röra sig fritt.

Vi vill att det här blir en sommarfest för de idrottsintresserade Norrköpingsborna och besökare som kommer hit och chans för er som lokala företag och besöksnäring att visa upp er, och bidra till idrottsfesten, och dra nytta av den själva.

Om vi som förening gör ett ekonomiskt bra resultat, så ser vi det som en start för en riktad satsning på vår växande ungdomsverksamhet framåt, och en satsning som då ska vara stabil över tid.

Tjalve Friidrott och Norrköpings kommun samarbetar gärna med er och gör det här så bra som det kan bli med er hjälp. Ni kan komma med som partners på flera olika sätt – läs gärna mer i vår PARTNERFOLDER.

Kontakta oss gärna för mer information eller ett möte:

Krister Hultberg
Projektledare i Tjalve Friidrott
krister@tjalvefriidrott.se
076 – 83 13 459

ARRANGERAS AV
I SAMARBETE MED

Centrala partners

Lokala Huvudpartners

SM-partners

Välkommen till Friidrotts-SM i Norrköping 5–7 augusti 2022!

Köpknapp