Vi fick ett sent glädjande tillskott i den lokala familjen:

Vi är glada över att nu kunna presentera Jobandtalent som ännu en lokal huvudpartner under friidrott-SM i Norrköping. Tillsammans ska vi skapa ett bra arrangemang i augusti. Tassos Karamouzis är Norden chef på Jobandtalent och vi tog kontakt med honom för att få veta mer om företaget. Men även varför de valde att vara med som huvudpartner, vad han tror ett friidrott-SM betyder för Norrköping.

 

Kan du berätta lite om er verksamhet?
– Vi erbjuder drift och bemanningslösningar inom bland annat lager, logistik, industri och verkstad. Vi har en rikstäckande verksamhet med en väldigt stark och lokal närvaro i Norrköping och Östergötland. Vi är en av de största arbetsgivarna i länet och vi är en bra inkörsport till arbete för de som är nya på arbetsmarknaden men även för folk med erfarenhet.

Ni är med som lokal huvudpartner, var det självklart för er att vara med som partner?
– Det föll sig helt naturligt att vara med och stötta den lokala organisationen av ett så viktigt event. Det är en självklarhet att de företag som har en bra lokal anknytning bidrar till föreningslivet och utveckla den samhällsfunktion som både föreningslivet och vi som företag har.

Hur kommer det märkas att ni är med som samarbetspartner?
– Vi kommer att aktivera oss innan och under eventet genom att erbjuda våra medarbetare och kunder möjligheten att uppleva friidrott på hög nivå. Vi kommer även att belysa de karriär- och samarbetsmöjligheter vi kan erbjuda i regionen.

Vad betyder det att det är friidrotts-SM i Norrköping tror du?
– Jag ser det som ett erkännande från förbundets sida att det arbete som bedrivs i Norrköping är inkluderande och håller en hög organisatorisk nivå samtidigt som det bidrar till att främja svensk friidrott i sin helhet, både bredd som elit.

Är det någon gren som du ser fram emot extra mycket?
– Jag ser fram emot längd och diskus samt även sprintdistanserna.

Vill du skicka med någon hälsning till de som kommer till Norrköping i sommar?
– Norrköping är en härlig sommarstad, passa på att utforska stan till fots, besök någon av de många restaurangerna eller varför inte en dagsutflykt till Kolmården.

Har du själv någon koppling till friidrott isåfall vilken? Har du själv sysslat med friidrott?
– Tidigt i karriären så har jag arbetat inom sports marketing och jag har haft möjligheten och förmånen att stötta friidrotten på hemmaplan men även internationellt på olika sätt. Mina barn har varit aktiva och vi som familj har positiva minnen från alltifrån olika tävlingar som sommarläger när de var yngre.

Stort tack Tassos Karamouzis och Jobandtalent för att ni väljer att vara med som lokal huvudpartners till friidrotts-SM i augusti. Sedan kan vi bara stämma in i det som Tassos säger, Norrköping är en härlig sommarstad så kom hit i sommar så ses vi på Norrköpings Friidrottsarena!