Tjalve Friidrott och Norrköpings kommun kommer i sommar att stå som arrangörer för Friidrotts SM den 5-7 augusti.

Vi kommer att behöva ett stort antal funktionärer under tre härliga tävlingsdagar, och även under veckan före med att färdigställa arenan. Att vara funktionär är både roligt och viktigt. Det är allas vår insats som gör skillnad i hur våra arrangemang/tävlingar utförs och upplevs av de tävlande och av publiken.

 Det finns funktionärsuppgifter av olika slag, och alla kräver inte specifik domarkunskap eller kunskap om friidrott, och man behöver heller inte vara medlem hos oss i Tjalve för att kunna få vara med!

Det finns uppdrag som Grenfunktionär, Publik och entrévärdar, Arenafix och städning/ordning, Aktivas service/info, Kiosk/servering/lunchvärdar, Värdar för media och partners.

Funktionärsuppdragen bygger just på att man är volontär, d.v.s. gör det utan ersättning. Som uttagen funktionär under helgen får du förstås lunch och fika, funktionärskläder (som du får behålla), och möjlighet att komma in på arenan och titta på tävlingarna de pass du inte har uppdrag.

Visst vill du du vara med som volontär på SM i Norrköping?

Anmäl gärna ditt intresse att vara med som funktionär, genom att skicka ett mail till funktionar@tjalvefriidrott.se 

Skriv något om vad du skulle vilja göra, vilka dagar du kan vara med, och ange dina kontaktuppgifter med E-post och telefon.

eller så fyller du direkt i det här formuläret som finns på Tjalves hemsida

Tack!

 

Tjalve/

SM-ledningen

Välkommen till Friidrotts-SM i Norrköping 5–7 augusti 2022!

Köpknapp